Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, promocja na mi4 wersja 3/16/WCDMA oczywiscie biala:

http://www.everbuying.net/product818456.html

Sklep mi osobiscie nieznany, na forum telchina ma w miare opinie.

Jesli ktos sie bawi w givingassistant mozna dostac zwrot 8% od ceny na paypala. 

Nawet bez tego telefon za okolo 630zl (tyle pokazuje kalkulator paypala, jesli ktos ma karte walutowa/konto w walucie wyjdzie mniej) to moim zdaniem okazja. 

Opublikowano

Cena bardzo atrakcyjna, już nawet można przełknąć to że nie ma LTE. Tylko czy to oby nie podróba albo jakiś refubrish. Na forum o everbuy nie dużo informacji, wręcz pewne problemy zgłaszane.

Opublikowano (edytowane)

Tylko tutaj można próbować tego zwrotu 8%, na ali tego nie ma i zaoszczędzona kasa poszła by na etui, szkło. Chciałbym się zmieścić w 650 zł

Edytowane przez matiiiim
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, matiiiim napisał:

Tylko tutaj można próbować tego zwrotu 8%, na ali tego nie ma i zaoszczędzona kasa poszła by na etui, szkło. Chciałbym się zmieścić w 650 zł

Nie dziala niestety givingassistant i zwrot, pospieszylem sie piszac newsa.

Jesli sprobujesz go uzyc, przekieruje cie na strone gdzie ten telefon kosztuje180$+.

Bez zwrotu, normalnie przez strone 154$ przy kursie 3.89 przez paypal zaplacisz ~620zl

Tyle tylko ze musisz uwzglednic ewentualny vat i wtedy dojdzie jakies 150zl do zaplaty, jesli celnicy chapna przesylke.

Edytowane przez PurpleHaze
Opublikowano

A ok. Nie wiem czy jest sens tam zamawiać telefon bo przeczytałem dużo opinii, że mogą nie mieć towaru i trzeba czekać tygodniami, a na stronie dalej pisze in stock.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...