vito100 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Witam! Drukowalem coś bezpośrednio z telefonu na drukarce. Wydruk się nie udał i teraz wisi zadanie, którego nie można usunąć. Nie pomaga restart, ani nawet odinstalowanie usługi HP. Ciągle wyskakiwalo też powiadomienie o błędzie wydruku. To akurat zablokowalem, jednak nie o to chodzi. Czy ktoś może wskazać, gdzie opóźnić spool? Dodam, że mam roota.
vito100 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 Tak mnie to draznilo, że poszedł wipe. Tyle w temacie.
Smigoll Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Tak mnie to draznilo, że poszedł wipe. Tyle w temacie. Edytuj post zamiast pisać swój wpis jeden pod drugim. A nie wystarczyło wyczyścić pamięci aplikacji systemowej która była odpowiedzialna za druk? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
vito100 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 Nie wystarczyło. Androida uzywam od eklerki, trochę sobie radze. Dalem post pod postem, ponieważ sam sobie odpowiedziałem, a nie uzupełniałem pytanie.
Smigoll Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Nie wystarczyło. Androida uzywam od eklerki, trochę sobie radze. Dalem post pod postem, ponieważ sam sobie odpowiedziałem, a nie uzupełniałem pytanie. W takiej sytuacji ( jak w każdej) pisze się - "@Edit ( i w twoim przypadku) Tak mnie to draznilo, że poszedł wipe. Tyle w temacie." Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
vito100 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Dobrze. Nie spieram się. Proszę zamknąć temat jako "rozwiązany". Edytowane 4 Marca 2016 przez vito100 Poprawki literowek
ZduneX25 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi