maxone Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Siemanko. RN3 brakuje mi okropnie blokowanie i odblokowywanie ekranu poprzez naciśnięcie dwa razy na ekran, tzw double click. Jakieś pomysły na załatwienie tej sprawy? Pzdr!
krzycz Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 hmm, z tego co czytałem, to wychodzi na to, że zmiana telefonu
kulig007 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zainstaluj sobie Wake On Gesture. Wybudzasz/wygaszasz telefon czujnikiem... Bardzo fajna opcja. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers 1
Ovchie Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 A ja nie mam żadnych apek do instalowanych, ale nauczyłem się podnosić telefon dotykając z tyłu czytnika odcisków i nic innego nie jest potrzebne do odblokowania Wiem, że to nie to samo i nie zawsze jest wygodnie podnosić telefon jak można puknąć w leżący, ale podobno nie można mieć wszystkiego... Ovchie
maxone Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 9 godzin temu, kulig007 napisał: Zainstaluj sobie Wake On Gesture. Wybudzasz/wygaszasz telefon czujnikiem... Bardzo fajna opcja. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers Jak to sensownie ustawić? ^^
kulig007 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Obsługa prosta Nie pamiętam, jak juz to było... Ale zależy jak chcesz by apka działała. Pierwsza opcja - tylko wybudza telefon jednym machnięciem przed czujnikiem. Druga opcja - wybudza ALBO gasi ekran, zależnie ile sobie ustawisz machnięć i przerw między nimi. Trzecia opcja - jest dla korzystających z Flip Covera. A suwak na samym dole (zależy jaką masz wartość), ustaw jakoś na 25-30%. Ja chyba miałem ustawioną wartość 15 z maksymalnych 50. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers
Rekomendowane odpowiedzi