hubertus100

Użytkownicy
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hubertus100

  • Rank
    Nowy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Odinstalowałem aktualizację i śmiga ,lepiej nie będę nic ruszać już żeby gorzej nie było hehe Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
  2. Trzeba odinstalować aplikację vault w sklepie Play, mi pomogło przynajmniej jak narazie...
  3. W czym miałoby to pomóc? Nie jestem do końca przekonany :/
  4. Robiłem już raz ustawienia fabryczne po aktualizacji do Androida 10, nowego konta google nie chce ponieważ na obecnym mam wszystko czego potrzebuje. Zastanawiam się na tym resetem ale nie wiem czy ma to sens jeśli niedawno po aktualizacji to zrobiłem.
  5. Mam identycznie, ustawienia fabryczne aplikacji w autostarcie brak. Chyba pozostaje czekać na miui 12...
  6. Witam, co jakiś czas (dosyć często) doświadczam lagów animacji np przeglądania zdjęć w galerii, przewijania Facebooka czy nawet otwierania folderów. Wygląda to tak jakby animacje miały mało FPS. Żadne aplikacja nie ma autostartu. Da się coś z tym zrobić ?
  7. Witam mi 9t to mój pierwszy telefon z amoledem. Gdy mam ustawioną niską jasność ekranu podczas przesuwania paska statusu widać coś w rodzaju poświaty, tak jakby ekran nie nadążał za urządzeniem,nie wiem do końca jak to inaczej opisać.Dzieje się też tak np w messangerze i niektórych aplikacjach z czarnym trybem. Czy to normalne w amoledch ? Używam trybu ciemnego. Zjawisko to nie występuje na maksymalnej jasności.