Jump to content

Tomasz53444

Użytkownicy
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Tomasz53444's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Posiadam MiBox4k i zauważyłem, że jak włączę np radio internetowe w Kodi i przejdę do głównego menu AndoridTV to od razu wyłącza dźwięk. Wygląda na to, Android nie pozwala działać aplikacji w tle Dodam, że np w Spotify nie ma takiego problemu.
  2. Bez rezultatu - zresztą przywróciłem cały system do ustawień fabrycznych i instalowałem wszystko po kolei . Też nic to nie dało.
  3. Po aktualizacji i przestawieniu na Auto - nadal 5.1 niemy. Już brakuje mi pomysłów.
  4. Dziękuje za pomoc, dzisiaj zainstaluje aktualizację - oby się poprawiło .
  5. Dzięki za plik, na ampli świeci się DD+ wszystko działa z KODI a Netflix nadal niemy . Mój ampli to HK255 - podłączony po HDMI. W ustawieniach MIBOX - zmieniłem wszystko po kilka razy - auto tez było i nadal cisza.
  6. Wsparcie jest na pewno w ampli - poprzednio w Androidzie 6.0 wszystko działało na ampli świeciło się DD+ i wszystko grało. Teraz po zmianie softu przestało działać -nastała cisza.
  7. W Netflix widzę wszystkie ścieżki, 5.1 i 2.0 jednak po wyborze 5.1 ampli zachowuje się tak jak by nie dostawał sygnału - jest cisza. Natomiast po wyborze 2.0 od razu pojawia się dźwięk. I tak jak pisałem wcześniej przy Androidzie 6.0 - nie było tego problemu. Dodam że np z Kodi nie ma takiego problemu 5.1 jest .
  8. Objaw to taki jak opisałem na samym początku - czyli stereo dźwięk jest a przy 5.1 brak. Przeszukałem wszystkie ustawienia i bez rezultatu.
  9. Reset zrobiłem od razu jak zauważyłem problem - nic to nie dało. Wzmacniacz jest ustawiony jak był - nic nie zmieniałem.
  10. Po aktualizacji do Oreo zniknął mi dźwięk 5.1 w Netflix. Za każdym razem muszę zmieniać na stereo. W wcześniejszej wersji Androida wszystko śmigało jak należy. Czy ktoś miał podobny problem i sobie z tym poradził - proszę o porady.
×
×
  • Create New...