Dyskusja ogólna
3 tematy w tym forum
-
- 1 obserwujący
- 49 odpowiedzi
- 7,7 tys. wyświetleń
W tym miejscu rozmawiamy na temat smartfonów POCO M6 5G, POCO M6 Pro 4G i POCO M6 Pro 5G. Dzielimy się ogólnymi wrażeniami i pytaniami niewymagającymi tworzenia osobnego wątku. https://miuipolska.pl/premiera-poco-x6-pro-poco-x6-i-poco-m6-pro/ Aktualnie (na dzień 12.01.2024) w Polsce dostępny jest jedynie model POCO M6 Pro 4G.
Ostatnia odpowiedź: Marrik, 29 Grudnia 2025 -
-
- 2 obserwujących
- 4 odpowiedzi
- 813 wyświetleń
Witam, po aktualizacji telefonu POCO M6 Pro 12/512 do wersji systemu HyperOS 1.0.4.0.UNFEUXM pojawiły się problemy z połączeniami. Sytuacja wygląda następująco, po włożeniu karty i uruchomieniu telefon pokazuje zasięg 3 kreski + LTE (sieć PLay). Podczas rozmowy i przemieszczania się po budynku rozmowa zostaje przerwana (przed tym słychać trzaski i szumy w głośniku), zasięg sieci pokazuje nadal 3 kreski (ale bez znaczka LTE) i wtedy nie da się zadzwonić ani dodzwonić na ten numer. Sytuacja wygląda tak jakby telefon po zgubieniu zasięgu nie potrafił go ponownie automatycznie odzyskać. Na wskaźniku widać 3 kreski (ale już bez LTE) a pod numer nie można się dodzwon…
Ostatnia odpowiedź: Marrik, 20 Września 2024 -
- 3 odpowiedzi
- 658 wyświetleń
Hej, telefon POCO m4pro. Problem dotyczy polaczenie głosowych bluetooth ze stacja android mekede m700s. Generalnie nie da się rozmawiać przez zestaw głośnomówiący z radia mekede, dźwięk się rwie, ucina i to zarówno ja słyszę przerywany dźwięk rozmówcy, jak i mnie słychać w podobny sposób. Zmieniłem telefon i na innym było ok, żadnych takich problemów podczas jazdy nie było. Pytanie czemu? Gdy korzystam z tego telefonu w innym aucie z innym zestawem głośnomówiącym jest ok. Sprawdziłem 4 różne zestawy i wszystkie z telefonem Poco działały poprawnie. Problem jest tylko ze stacja Mekede, która defacto z innymi telefonami tez działa poprawnie - nie może się "dogadać" z Poco. …
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 17 Czerwca 2024