Akcesoria
3 tematy w tym forum
-
Szkło, folia
przez Uszaty- 1 obserwujący
- 12 odpowiedzi
- 895 wyświetleń
Hej, czy kupił już ktoś i może polecić dobrej jakości szkiełko/folię na Redmi Note 13 Pro albo takie, które sprawdzało się w poprzednich seriach?. Kupiłem jakieś pierwsze z brzegu szkło z amazonu i niestety dookoła wyświetlacza tworzy się obwódka z powietrza, trzy sztuki z każdym ten sam efekt.
Ostatnia odpowiedź: kris68, 26 Marca 2025 -
-
- 0 odpowiedzi
- 547 wyświetleń
witam raz jeszcze dzisiaj zdjąłem z mojego Xiaomi redmi note 13 4g folie ochronną prywatyzującą. kiedy miałem folie zakupioną i naklejoną na zakupiony telefon przez morele.net, czytnik linii papilarnych który znajduje się pod ekranem nie wykrywał palca, co chwilę pokazywał spróbuj ponownie. zmieniło się to kiedy folie odkleiłem, aktualnie czekam na zwrot kosztów z Morele.net. Jakie polecacie tego typu folie prywatyzujące i ochronne które, nie będą przeszkadzać jeżeli chodzi o czytnik linii papilarnych w ekranie telefonu. bo wiem że folie jakichś firm działają z czytnikiem w ekranie a niektóre nie, jeżeli ktoś używa takiej folii proszę o pomoc…
Ostatnia odpowiedź: Komi5, 28 Marca 2024 -
- 5 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
mam pytanie w sprawie telefonu Xiaomi Redmi Note 13 4G NFC. Mianowicie mnóstwo razy widziałem niestandardowe etui do telefonów gdzie ktoś wstawił własne zdjęcie lub grafike. Gdy wyszukiwałem Kreatory etui to tam nie było typowo modelu Redmi note 13 tylko wersja pro i wersja 5g. Stąd oto pytanie, czy technicznie Etui kreowane i tworzone pod model Xiaomi redmi note 13 5g będzie pasować na model 4g? Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć informacji odnośnie tego a w większości kreatorów etui jest podana wersja pro lub 5g
Ostatnia odpowiedź: Master, 27 Marca 2024