Deriss Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam, mam 2 problemy, które nie dają mi spokoju. 1. W piątek wyszedł Miui Polska ze zintegrowanym recovery TWRP, po instalacji Miui pomyślałem sobie ... A może by tak zainstalować Xposed Framework skoro mam recovery ?? Jak pomyślałem, tak zrobiłem. Wgralem Framework przez recovery, poszło gładko, lecz nie po wejściu do aplikacji Xposed. Po wejściu w zakładkę zwaną "Framework" ujrzałem to: Pisało mi też żebym spojrzał do log'a, więc tak zrobiłem, ale nie wiedziałem trochę o co chodzi, więc log podsylam wam, może wam uda się go rozszyfrować 😝 2. Napisze jak najprościej, po podłączeniu telefonu do komputera, i odpalenia MiPc suite, łączy mi się do 30% i pisze żebym zrestartowal telefon, albo połączył ponownie kabel. Dziękuje za wszelką pomoc, i za wyrozumiałość. Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Addamas Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Z tego co wiem, to dla MIUI musi być specjalny Xposed. Czyjaś tam wersja, ale osobiście się w to nie bawię. Z MiPc Suite nie korzystam, spróbowałem podłączyć się na starą wersję (2.2.0.7032) która kilka miesięcy temu działała i też mam ten problem 30% i restart device. Dlatego wolę AirDroida lub włączyć w apce Pliki serwer FTP i sobie zgrać co trzeba z telefonu... Edytowane 29 Lutego 2016 przez Addamas
Deriss Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 A wiesz gdzie moge znaleźć xposed pod Miui ?? MiPc chciałem używać do update'owania systemu, bo nie chce mi się bawić w kopiowanie na telefon Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Addamas Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 A to nie da się ściągnąć tej aktualizacji przez apkę Internet ? Xposed pewnie jest na en.miui.com lub xiaomi.eu ... To było Xposed by SolarWarez ale bodajże działało jedynie ze Stable
Deriss Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Co do Xiaomi, to na Dev 6.2.25 działa, ale nie działa wiele modułów. I jeszcze pytanie, czy da sie sprawdzic jakie hasla byly przypisywane do konta google ?? Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi