Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Zakupilem kamerkę xiaomi yi, pobrałem aplikacje z AppStore (system IOS) i aplikacja jest w języku polskim lecz gdy podłączę kamerę poprzez wifi aplikacja zmienia język na chiński.

Czy musze zmienić oprogramowanie w kamerce?

czy moze istnieją inne sposoby zmiany języka na polski bądź angielski?

licze na pomoc!

pozdrawiam 

Edytowane przez Johnydeser
Opublikowano

Ja na androidzie miałem tak że komunikat wyskakiwal że kamera tylko do użytku w chinach. Ale wystarczyło nie klikać w komunikat a kliknąć klawisz wróć na telefonie. I dalej było już po polsku. Jak kliknąłem anuluj w komunikat to przestawialo się na chiński. Spróbuj tak.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tylko u mnie jest taki problem ze odrazu jak kamerka sie połączy to zmienia na chiński i nawet komunikat ze "kamerka sprzedawana jest na terenie Chin i język zostanie przestawiony na chiński" jest w języku chińskim haha...

image.png

Opublikowano

Sprawdzałem na androidzie i tam nie dość ze menu jest po polsku to nie wyskakuje ten błąd ze kamerka jest z Chin, kamerka paruje i wszystko działa w języku polskim, Haha :D Chińczycy chyba z Apple nie przepadają :D 

jak ktos ma iosa i poradził sobie z tym problemem to miło by było jakby pomógł :) 

Opublikowano
Sprawdzałem na androidzie i tam nie dość ze menu jest po polsku to nie wyskakuje ten błąd ze kamerka jest z Chin, kamerka paruje i wszystko działa w języku polskim, Haha  Chińczycy chyba z Apple nie przepadają  

jak ktos ma iosa i poradził sobie z tym problemem to miło by było jakby pomógł  

Gdzies czytałem że wystarczy zainstalować starsza wersję, nie wiem jak to się robi na iOSie ale na pewno się jakoś da

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...