Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przeczytałem trochę tematów i widzę, że trzeba tutaj zadawać jasne pytania żeby nie było porozumień. Nigdy nie korzystałem z telefonów xiaomi i nie mam żadnego pojęcia jak się z nimi obchodzić. Oczywiście nie jeden raz wgrywałem różne romy do wcześniejszych telefonów (samsung,LG), więc 'jako tako' wiem jak się bawić w edycje.

Pierwszy raz chcę skorzystać z Ibuygou i zastanawiam się, czy skoro posiadają oni spółkę zarejestrowaną w UE to nie będzie problemu z wystawieniem przez nich faktury VAT ?

Po drugie, chcę kupić Mi5 Pro w którym z tego co wiem, od nowości są dwa języki chińskie i angielski (minimum). Czy wystarczy wgrać na telefon sklep google aby korzystać z niego jak z każdego normalnego androida w języku angielskim ? Czy może istnieje jakaś potrzeba odblokowania czegokolwiek ? Znalazłem dwa linki odnośnie wgrywania sklepu play i wydaje się to dziecinnie proste, tylko to wystarczy zrobić ? :  1  2

Piotrek

Opublikowano

O ile nie będziesz już miał sklepu play to jak zauważyłeś zainstalowanie nie będzie trudne. Włączasz i używasz po ang.

Nie znam się na podatkach ale tutaj ludzie którzy chcą kupić na fakturę kupują w polskich sklepach typu xiaomi.com.pl lub accesories4you. Nie znam innych przypadków (np na fakturę z xiaomiforsale - niech ktoś inny się wypowie).

Wysłane z Xiaomi Mi4 LTE

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, squirrelkuss napisał:

O ile nie będziesz już miał sklepu play to jak zauważyłeś zainstalowanie nie będzie trudne. Włączasz i używasz po ang.

Nie znam się na podatkach ale tutaj ludzie którzy chcą kupić na fakturę kupują w polskich sklepach typu xiaomi.com.pl lub accesories4you. Nie znam innych przypadków (np na fakturę z xiaomiforsale - niech ktoś inny się wypowie).

Wysłane z Xiaomi Mi4 LTE

Dzięki wielkie, najważniejsze że uzyskałem odp na pierwsze pytanie. Nawet nie wiedziałem, że to takie proste, po prostu zainstalować usługi google i w drogę :-)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...