matieck Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Witam, za pomocą KingRoot usunąłem apke Muzyka, z mojego Xiaomi redmi note 3. Chwilę później chciałem zrestartować telefon i klapa. Zawiesił się na ekranie włączania i nic innego się nie dzieje. Po wciśnięciu przycisku blokady i volume up dzieje się to samo, nie wchodzi w recovery. Może ktoś wie co zrobić ? Edytowane 9 Lutego 2016 przez matieck
mrosi Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
kulig007 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Żeby tylko administracja tego nie czytała, bo prowokujesz do ostrego #$$*@%¥€§®! Po cholerę usuwać aplikacje z partycji, do której normalnie nie masz dostępu i żaden oszczędzony MB nie przybędzie Ci na Twoje aplikacje? Bootloop, więc musisz system postawić na nowo. ~|~|~|~|~|~ TapTap Tapatalk + MI4W 2
Addamas Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Hehe, kolejna po Analytics aplikacja która powoduje bootloop. Jakie to MIUI jest wrażliwe... Xiaomi Mi2S with sMIUI
kulig007 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Obawiam się, że to chodzi o mocniejsze zintegrowanie z UI systemu. Choćby przez sterowanie z paska powiadomień. Nie wszystko da się wywalić. Co i tak uważam za głupotę ~|~|~|~|~|~ TapTap Tapatalk + MI4W
Rekomendowane odpowiedzi