Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj dostałem Redmi Note 3 i mam kilka pytań, pierwsze:

- Jak sprawdzić czy telefon jest oryginalny

- Jak zmniejszyć ikonki, a także tekst pod nimi, wydaje się ogromny (w porównaniu Redmi 2), jest ustawiony na S, na obrazku w ustawieniach wygląda idealnie, jednakże w systemie na żywo wygląda wielgachnie - praktycznie nic się nie mieści. Dodatkowo czy w Settings - system font także macie Chińskie znaczki? 

- Czy przeglądarka też Wam działa tak tragicznie?

Dorzucam screeny.

Z góry dzięki za odpowiedzi

Screenshot_2016-02-09-18-44-43.png

Screenshot_2016-02-09-18-44-54.png

Screenshot_2016-02-09-18-45-57.png

Opublikowano

Masz chińskie znaczki bo masz jakiś syfiasty Rom. Przeglądarkę załaduj jakąś inną ja polecam Maxthon.

Wysłane z mojego Redmi Note 2

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, prawdę mówiąc trochę spanikowałem (wcześniej miałem Redmi 2 - i wszystko było super).

Moje pytanie dodatkowe jest, jak najłatwiej mogę zaktualizować ROM? Problem mój jest taki że mam Macbooka... więc nie posiadam Windowsa.

Czy wrzucenie pliku i updejt zadziała?

Opublikowano
15 minut temu, biperion napisał:

Dzięki za odpowiedzi, prawdę mówiąc trochę spanikowałem (wcześniej miałem Redmi 2 - i wszystko było super).

Moje pytanie dodatkowe jest, jak najłatwiej mogę zaktualizować ROM? Problem mój jest taki że mam Macbooka... więc nie posiadam Windowsa.

Czy wrzucenie pliku i updejt zadziała?

Czytamy zawartość Forum, jeśli nie znajdujemy odpowiedzi na dręczące nas pytania, dopiero wówczas zakładamy nowy temat/wątek. Nie w odwrotnej kolejności. Kosz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...