biperion Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam, Dzisiaj dostałem Redmi Note 3 i mam kilka pytań, pierwsze: - Jak sprawdzić czy telefon jest oryginalny - Jak zmniejszyć ikonki, a także tekst pod nimi, wydaje się ogromny (w porównaniu Redmi 2), jest ustawiony na S, na obrazku w ustawieniach wygląda idealnie, jednakże w systemie na żywo wygląda wielgachnie - praktycznie nic się nie mieści. Dodatkowo czy w Settings - system font także macie Chińskie znaczki? - Czy przeglądarka też Wam działa tak tragicznie? Dorzucam screeny. Z góry dzięki za odpowiedzi
grembi Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Masz chińskie znaczki bo masz jakiś syfiasty Rom. Przeglądarkę załaduj jakąś inną ja polecam Maxthon. Wysłane z mojego Redmi Note 2
JoHnNy08PL Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 I nie masz opcji czcionki XS bo masz jakiś syfiasty ROM. Wrzuć cokolwiek innego i będzie dużo lepiej. A przeglądarka Xiaomi całkiem spoko jest.
krzycz Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Odpowiedzi na chyba wszystkie Twoje pytania są już w wątkach o RN3. Szukałeś w ogóle?
biperion Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedzi, prawdę mówiąc trochę spanikowałem (wcześniej miałem Redmi 2 - i wszystko było super). Moje pytanie dodatkowe jest, jak najłatwiej mogę zaktualizować ROM? Problem mój jest taki że mam Macbooka... więc nie posiadam Windowsa. Czy wrzucenie pliku i updejt zadziała?
mrosi Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 15 minut temu, biperion napisał: Dzięki za odpowiedzi, prawdę mówiąc trochę spanikowałem (wcześniej miałem Redmi 2 - i wszystko było super). Moje pytanie dodatkowe jest, jak najłatwiej mogę zaktualizować ROM? Problem mój jest taki że mam Macbooka... więc nie posiadam Windowsa. Czy wrzucenie pliku i updejt zadziała? Czytamy zawartość Forum, jeśli nie znajdujemy odpowiedzi na dręczące nas pytania, dopiero wówczas zakładamy nowy temat/wątek. Nie w odwrotnej kolejności. Kosz
mrosi Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi