skay77 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 witam moglby ktos otworzyc czat na stronie forum albo utworzyc pokoj na onecie
skay77 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 hmmm widze nie u was checi, nie jestem informatykiem ale chyba nie jest problemem wstawienie skryptu wlasnego czatu jak na winClub gdzie po zalogowaniu mozna wejsc na czat na stronie i popisac sobie o roznych tematach a nie zasmiecac forum
piehot Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Także jestem zwolennikiem szybkiej wymiany informacji przez sb.
tomektcz Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Tapatalk i widzę, że jest czat. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Bohyn Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Ja przeciw, dla mnie to kupe spamu i ciagle aktualizowanie filtrow ochronnych przed chinczykami i ich botami.
Lamcza Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 administracja może pyknąć discorda albo coś i nawet będziecie mogli pogadać a jak nie administracja to sami załóżcie! Kto biednemu zabroni ?!
Rekomendowane odpowiedzi