skay77 Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 witam moglby ktos otworzyc czat na stronie forum albo utworzyc pokoj na onecie
skay77 Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 hmmm widze nie u was checi, nie jestem informatykiem ale chyba nie jest problemem wstawienie skryptu wlasnego czatu jak na winClub gdzie po zalogowaniu mozna wejsc na czat na stronie i popisac sobie o roznych tematach a nie zasmiecac forum
piehot Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Także jestem zwolennikiem szybkiej wymiany informacji przez sb.
tomektcz Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Tapatalk i widzę, że jest czat. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Bohyn Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Ja przeciw, dla mnie to kupe spamu i ciagle aktualizowanie filtrow ochronnych przed chinczykami i ich botami.
Lamcza Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 administracja może pyknąć discorda albo coś i nawet będziecie mogli pogadać a jak nie administracja to sami załóżcie! Kto biednemu zabroni ?!
Recommended Posts