Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa przedmiotu:LeTV X600 3/32

Opis:

*psssyt**pssssyyt* Hej Ty! Chcesz kupić fajny telefonik? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli tak to dobrze trafiłeś!

Oto dzieło sztuki małych i szybkich chińskich paluszków. Ale nie zrażaj się tym że telefon został wyprodukowany w kraju słynącym ze słabej jakości produktów. O nie, nie. Ten telefon jest idealnym zaprzeczeniem tej opinii. Ten smartfonik jest jak Emma Watson, tylko że wśród telefonów. Idealne połączenie wyglądu oraz genialnego odgrywania swojej roli. Rozgrzałeś się już?

Pozwolisz że dorzucę jeszcze trochę pikanteri ^^ LeTV One (bo tak właśnie się nazywa) wyposażony jest w ośmiordzeniowy procesor MediaTek Helio X10, wspomagany 3 GB pamięci operacyjnej RAM. Takie połączenie gwarantuje płynną i szybką pracę w spolszczonym systemie Android 5.0. Swoje ulubione filmy po... pularnonaukowe możesz oglądać na 5,5 calowym ekranie o rozdzielczości 1080 x 1920 otoczonym cieniutkimi rameczkami zapewniającymi elegancki wygląd (100% wzrost adoratorów/adoratorek gwarantowany!). A to wszystko w pięknej obudowie w białym kolorze. Wiesz co? Polubiłem Cię. Abyś mógł zachować piękno tego telefoniku na dłużej dorzucę Ci przezroczysty pokrowiec. Podziękujesz później.

Ile czasu go używałeś? - zapytasz Otóż w ogóle. Został raz uruchomiony żeby sprawdzić czy działa!

A co jak powiem Ci że na tym telefonie Adam Mickiewicz napisał "Dziady"? Pewnie nie uwierzysz - i słusznie. A wiesz co by było gdyby jednak miał taką możliwość? Pewnie skończyłby pierwszą część ( ͡° ͜ʖ ͡°) No bo w końcu kto by nie chciał pisać dzieła sztuki na takim telefonie?! 

Widzę jak trzęsą Ci się łapki z wrażenia. Zawołaj mamę, tatę, brata, żonę, córkę, chomika, wiewiórkę albo turkucia podjadka. Niech ktoś kliknie pomarańczowy guzik "Kup teraz" i przeleje mi 790 biletów Narodowego Banku Polskiego. Taka okazja więcej się nie trafi.

W sumie to i tak nie mam nic lepszego do roboty to opiszę krótką historię tego cudeńka. Także tego. Piękny grudniowy wieczór. Lurkuję (przeglądam) sobie chińskie aukcje internetowe. Z tyłu dziadek lurkuje sobie tygodnik "Wędkarz Polski" (aukcja nie zawiera lokowania produktu). Nagle zdenerwowany (pewnie znowu coś PZW coś nabroił) podchodzi do mnie i pyta się co robię

- Lurkuję - odpowiedziałem z radością na ustach. Akurat na monitorze włączona była aukcja z LeTV. Dziadek zrobił wielkie oczy.

-No zejdzie na zawał - myślę sobie Dziakowi wypada sztuczna szczęka którą energicznie odkopuję najdalej ode mnie. Dziadziuś biega po domu wydając z siebie dziwne dźwięki. Cała rodzina biegnie zobaczyć o co chodzi. Szwagier wraz z siostrą próbuje uspokoić dziadka. Babcia wraz z mamusią biegną do mnie zapytać o co chodzi. Pokazuję na monitor. Babcia zawał

- MATKO BOSKO CZĘSTOCHOWSKO CO ROBIĆ!? Dzwonimy na pogotowie. Przyjeżdżają ratownicy i pytają się co się stało. Pokazuję na monitor. Ratowicy zawał.

-No kurde

Jako że uważałem na EDB w gimbazie sprawdzam puls babci - żyje. Dziadek dalej biega więc chociaż wiem że żyje. Sprawdzam ratowników - zgon. No to po robocie. Przystępuję do ratowania babci. Gdy już miałem robić "usta - usta" babcia przestraszona podniosła się i dała mi pieniądze

-Kup. To. Coś. - wskazuje na monitor No to biere. Teraz gdy telefon już przyszedł stwierdziłem że jest dla mnie za duży więc sprzedaję. Tylko nie mówcie nic babci.

PS Nie pytajcie o ratowników - niech to będzie moja słodka tajemnica ^^

PS2 Z dziadkiem też wszystko okej

Mimo tego, że opis jest napisany w sposób zabawny, gwarantuję że parametry techniczne w nim zawarte są w 100% zgodne ze stanem faktycznym, a obecny właściciel zdrowy psychicznie ( ͡º ͜ʖ͡º)

Zestaw zawiera

- oryginalny telefon LeTV X600/One w wersji 3/32 z wgranym językiem polskim

- kabel USB

- ładowarkę

- instrukcje obsługi

- pudełko

- dodatkowy pokrowiec na telefon

Cena:790 zł

Aukcja allegro/olx:http://allegro.pl/nowy-letv-one-x600-3gb-32gb-gratisy-i5944671535.html

Kontakt: PW

Zdjęcia:http://imgur.com/a/DafBB

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...