Green Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Nazwa: Xiaomi MiBand Opis: Urządzenie kupiłem na banggood dla znajomego ale się wycofał i mi jest nie potrzebne bo posiadam już takie urządzenie.W skład zestawu wchodzi : - Xiaomi Mi Band 2 - Gumowa Opaska (czarna) - Kabel USB do ładowania - Pudełko z instrukcją po chińsku Możliwy odbiór osobisty w Konstantynowie Łódzkim. Na życzenie klienta wysyłam pocztą, kurierem bądź paczkomatem. Wszystko za dopłatą. W razie pytań proszę pisać! Jeśli ktoś nie wie jak to działa to polecam przeczytać : http://www.mi.com/en/miband/#03 Cena: 65 + koszty wysyłki Aukcja allegro/olx: http://olx.pl/oferta/xiaomi-mi-band-2-CID99-IDdBYW5.html Kontakt: [email protected] Zdjęcia : Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Green
r0bertt Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Co to za model Xiaomi Mi Band 2? Ja słyszałem o modelu Mi Band oraz następcy 1s - coś mnie ominęło w ostatnim czasie?
Green Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 1 godzinę temu, r0bertt napisał: Co to za model Xiaomi Mi Band 2? Ja słyszałem o modelu Mi Band oraz następcy 1s - coś mnie ominęło w ostatnim czasie? Przepraszam chodziło mi o wersje 1.1 z białymi diodami led.
Elderbary Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Artoth Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Czyli to jest wersja z pulsometrem czy bez?
Green Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 1 godzinę temu, Artoth napisał: Czyli to jest wersja z pulsometrem czy bez? Jest to wersja bez pulsometru.
Elderbary Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi