Deriss Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam ... Chciałbym zgłosić kolejny raz problem z aplikacją Viper-Fx, wybieram cokolwiek najbardziej efektownego, i nic, zero efektu, tak dawno nie słyszałem muzyki z aplikacją Viper-Fx, a brzmienie na Siberia V2 z tym programem jest po prostu cudowne, i chciałbym zapytać czy jest program który ma bardzo podobne efekty, albo czy jest jakiś framework który umożliwi działanie tego potwora, albo jakiś fix czy coś, bo słuchanie muzyki bez Viper-Fx jest dla mnie dręczące. A poniżej co widzę po wejściu w zakładkę pokaż stan. Liczę na szybką pomoc i o wyrozumiałość. Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Marcin.M Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zainstaluj selinixchanger i daj jemu i ViperFX root, potem tylko włącz permisive XRN2 by Tapatalk
Deriss Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Spróbuję, dzięki Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
tadzik1 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Tak jak kolega Marcin napisał tylko nie wiem jak to będzie działać na Mi 2S Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Sorki jedna fotka się źle załadowała Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Deriss Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 2 co znają się na Viper .. Dzieki wielkie Wielka "podnieta" z basów płynących z Syberii V2. Myślałem, że kolejny weekend w szukaniu rozwiązaniu problemu, który męczy mnie od wersji 5.8.25 Xd Temat do zamknięcia P.S U mnie wystarczyło dać roota SuperSU a on robi wszystko za mnie Xd Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka A i szybkie pytanie dla tadzik, Czy flashify da rade z centerclock mod ?? Na Mi2s ?? Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
tadzik1 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie wiem odnośnie centerclock mod - ale to prawda że nie da się słuchać muzy bez Viper4android to sama przyjemność - Pozdrawiam Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Addamas Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Na jaka to wersję Xposed? Z tego co pamietam to żadna nie działała na 5.0.2 w MIUI v7 CenterClock wgrywasz przez stock recovery lub TWRP
Deriss Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ale co na Xposed ?? Nic tutaj nie jest na xposed, wszystko to pliki .apk Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Addamas Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 No na twoim screenie widzę Xposed Installer, stąd też moje pytanie na której wersji MIUI jesteś
Rekomendowane odpowiedzi