robrexx Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Hej, Wgrałem sobie wczoraj czystego " MIUI STABLE 7.0.22 " dzisiaj dostałem monit o tym, iż jest update systemu do 7.1.6.0(LHNCNCK), po tej aktualizacji system zżera prawie o 1GB ramu wiecej niz poprzedni, ogolnie wydaje mi sie ze wolniej działa. O co chodzi? jaka jest róznica między nimi? Dlaczego dostałem taki update skoro wprowadza takie zamieszanie w tel ? Dziękiz góry za informacje
kukid1 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 jestem w trakcie pobierania, jak tylko zaktualizuje to napiszę czy mam takie same objawy
Suchy_PL_ Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 3 godziny temu, robrexx napisał: Hej, Wgrałem sobie wczoraj czystego " MIUI STABLE 7.0.22 " dzisiaj dostałem monit o tym, iż jest update systemu do 7.1.6.0(LHNCNCK), po tej aktualizacji system zżera prawie o 1GB ramu wiecej niz poprzedni, ogolnie wydaje mi sie ze wolniej działa. O co chodzi? jaka jest róznica między nimi? Dlaczego dostałem taki update skoro wprowadza takie zamieszanie w tel ? Dziękiz góry za informacje Przy dużych updateach warto skopiować dane i zrobić wipe/factory reset i 99% przypadków po problemie.
kukid1 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Nie zauważyłem różnicy którą miał kolego powyżej. Jednakże po chili użytkowania postanowiłem zainstalować rom z polskim menu z tego wątku: gorąco polecam, ramu jest więcej o około 200MB od oryginalnego
robrexx Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 55 minut temu, kukid1 napisał: Nie zauważyłem różnicy którą miał kolego powyżej. Jednakże po chili użytkowania postanowiłem zainstalować rom z polskim menu z tego wątku: gorąco polecam, ramu jest więcej o około 200MB od oryginalnego Mógłbyś napisać jakieś nowe info jeszcze na temat tego softu EU ? Co zauwazyłeś nowego? Jak działa polski jezyk itp ?
kukid1 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Język Polski jest przeportowany z naszego miuipolska tak więc wszystko jest po polsku. cała chińszczyzna jest usunięta, wgrany jest google play, nie zauważyłem błędów. Wszystko działa, nie ma problemów z czytnikiem linii papilarnych. Jedyny brak to updet po OTA , nowe aktualizacje trzeba robić przez flashtoola
Rekomendowane odpowiedzi