Big00s Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Akcesoria MiBand plus MiKey.Opis: Witam, mam do sprzedania akcesoria do MiBand'a. Dwie oryginalne opaski plus kabel do ładowania. Jedna czarna, a druga niebieska/turkusowa. Do tego oryginalne pudełko plus instrukcja. Opaski mało noszone co widać na zdjęciach i całych wszystkich dziurkach. Sprzedaję to wszystko bo sam MiBand wypadł mi z czarnej opaski i go zgubiłem, a teraz opaski leżą od kilku miesięcy w szufladzie i się kurzą. Do wszystkiego dokładam MiKey którego nigdy nie używałem, ale działa bo wczoraj sprawdzałem. Opaski używałem z dwa miesiące i tylko raz były na wyjeździe ze mną w górach. Cena: 20 zł + koszta wysyłki pocztą. Odbiór sprzętu: Wysyłka listem poleconym, bądź odbiór osobisty na terenie Warszawy.Aukcja allegro/olx: Aukcja AllegroKontakt: PW bądź e-mail: [email protected] Zdjęcia: Link do zdjęć znajdujących się poniżej. Edytowane 4 Lutego 2016 przez Big00s
Elderbary Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi