Skocz do zawartości

[NIEAKTUALNE] Xiaomi Redmi Note 2 / Gray / 16GB / 699zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nazwa przedmiotu: Xiaomi Redmi Note 2 / 16GB LTE / Gray

Opis: Na sprzedaż mam 3 sztuki telefonów Xiaomi Redmi Note 2 w wersji 16GB LTE, kolor Gray. Telefony są nowe, nigdy nie używane (odpaliłem każdy z nich tylko raz, aby sprawdzić czy działają) i posiadają wszystko to co wchodzi w zestaw producenta, czyli:

• pudełko
  • papierologia
  • kabel USB + USB OTG
  • końcówka do ładowania + przejściówka
  • kod-zdrapka umożliwiający sprawdzenie oryginalności urządzenia
  • telefon *.*

W ramach gratisu dorzucam od siebie przezroczysty silikonowy "pokrowiec" zabezpieczający tył urządzenia oraz folie zabezpieczającą ekran.

Telefony sprzedaję ze względu na to, że dostałem je w ramach rozliczenia przebywając na terenie Niemiec, a że nie są mi do niczego potrzebne (a na pewno nie w takiej ilości *.*) to mam nadzieję na szybką ich sprzedaż. Dla zainteresowanych mogę wystawić aukcję na Allegro lub umożliwić odbiór osobisty na terenie Wrocławia praktycznie 24h/7.

Cena: 699zł

Aukcja Allegro/OLX: możliwa do wystawienia dla zainteresowanych

Odbiór sprzętu: wysyłka paczką pocztową / paczkomatem po uiszczeniu opłaty za paczkę (ok. 11 złotych) lub odbiór osobisty na terenie Wrocławia

Kontakt: [email protected] lub pod nr telefonu 531-847-831 (odpisuję na smsy tylko z sieci PLAY)

PS. Zdaję sobie sprawę, że w regulaminie była mowa o tym, że w tym dziale ogłaszają się ludzie z 1-2 telefonami, aczkolwiek ja mam cały jeden więcej i nie planuję więcej sprzedaży także nie ma sensu bym pchał się do działu dla sprzedawców :)

330299017_1_1000x700_xiaomi-redmi-note-2-16gb-grey-nowe-dualsim-55-wroclaw.jpg

330299017_2_1000x700_xiaomi-redmi-note-2-16gb-grey-nowe-dualsim-55-dodaj-zdjecia.jpg

330299017_3_1000x700_xiaomi-redmi-note-2-16gb-grey-nowe-dualsim-55-inne-telefony-gsm.jpg

330299017_4_1000x700_xiaomi-redmi-note-2-16gb-grey-nowe-dualsim-55-elektronika.jpg

330299017_5_1000x700_xiaomi-redmi-note-2-16gb-grey-nowe-dualsim-55-dolnoslaskie.jpg

Edytowane przez goomis
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...