goomis Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Redmi Note 2 / 16GB LTE / Gray Opis: Na sprzedaż mam 3 sztuki telefonów Xiaomi Redmi Note 2 w wersji 16GB LTE, kolor Gray. Telefony są nowe, nigdy nie używane (odpaliłem każdy z nich tylko raz, aby sprawdzić czy działają) i posiadają wszystko to co wchodzi w zestaw producenta, czyli: pudełko papierologia kabel USB + USB OTG końcówka do ładowania + przejściówka kod-zdrapka umożliwiający sprawdzenie oryginalności urządzenia telefon *.* W ramach gratisu dorzucam od siebie przezroczysty silikonowy "pokrowiec" zabezpieczający tył urządzenia oraz folie zabezpieczającą ekran. Telefony sprzedaję ze względu na to, że dostałem je w ramach rozliczenia przebywając na terenie Niemiec, a że nie są mi do niczego potrzebne (a na pewno nie w takiej ilości *.*) to mam nadzieję na szybką ich sprzedaż. Dla zainteresowanych mogę wystawić aukcję na Allegro lub umożliwić odbiór osobisty na terenie Wrocławia praktycznie 24h/7. Cena: 699zł Aukcja Allegro/OLX: możliwa do wystawienia dla zainteresowanych Odbiór sprzętu: wysyłka paczką pocztową / paczkomatem po uiszczeniu opłaty za paczkę (ok. 11 złotych) lub odbiór osobisty na terenie Wrocławia Kontakt: [email protected] lub pod nr telefonu 531-847-831 (odpisuję na smsy tylko z sieci PLAY) PS. Zdaję sobie sprawę, że w regulaminie była mowa o tym, że w tym dziale ogłaszają się ludzie z 1-2 telefonami, aczkolwiek ja mam cały jeden więcej i nie planuję więcej sprzedaży także nie ma sensu bym pchał się do działu dla sprzedawców Edytowane 17 Stycznia 2016 przez goomis
Elderbary Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi