MatWolf Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mam problem taki jak w temacie, wiem, że problem ten pojawiał się już w temacie o odblokowywaniu bootloadera, ale nie chcę robić tam bałaganu. Czy jest jakiś sposób na naprawę tego ?
robo32 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Wgrajcie TWRP raz jeszcze, podczas resetu tuż po wgraniu TWRP należy trzymać vol+ i power , po tym jak zapali sie MIUI puszczamy power vol+ trzymamy dalej, wchodzimy do TWRP i wgrywamy paczke z SuperSU i mamy TWRP i root.
downtown69 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Po instalacji miui pl trzeba przed uruchomieniem sflashowac plik supersu. Choć szczerze mówiąc ja o tym zapomniałem a w twrp spokojnie mi weszło.
Peran7 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Po instalacji miui pl trzeba przed uruchomieniem sflashowac plik supersu. Choć szczerze mówiąc ja o tym zapomniałem a w twrp spokojnie mi weszło. Jak już zainstalowany jest miui pl i uruchomiony to wtedy trzeba wrzucić jeszcze raz recovery przez fasboota. http://www.xiaomidevice.com/blog/xiaomi-redmi-note-3-install-twrp-recovery-tutorial/ Później kopiujemu SU i instalujemy przez recovery.
maelo77 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dziękuję za podpowiedź - działa:)
MatWolf Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 Niestety u mnie nie działa, po całej operacji wgrania twrp pokazuje mi nadal obrazek domyślnego bootloadera
MatWolf Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 dziękuję Panowie, poszło według instrukcji robo32, temat do zamknięcia
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi