Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że bez powodu ekran potrafi mi świrować i 'sam klikać'. Nie ma to związku z np. mokrymi paluchami, czy mokrym ekranem. Zazwyczaj dzieje się to w dolnej części ekranu, czasem środkowej. Efekt jest taki, że np. podczas wpisywania wiadomości potrafi mi wklepać ciąg 1,2,3, a czasem 20 znaków... Ale najbardziej fascynujący jest fakt, że po wgraniu update'a MIUI problem znika na jakiś czas(kilka dni). Bywa tak, że telefon działa 2 tygodnie bez problemu, a bywa tak, że co chwile jest w.w. błąd. Ktoś spotkał się z czymś takim, ma pomysł na jego rozwiązanie?

Opublikowano

W maju ubiegłego roku kupiłem na ibuygou MI3 z opisywanym przez ciebie problemem. Po cotygodniowych update-ach też była poprawa w działaniu, ale za chwilę wracało do normy (czytaj ekran świrował).
Po miesiącu "użytkowania" odesłałem go na naprawę gwarancyjną gdzie wymienili mi wyświetlacz. Niestety w czasie wymiany uszkodzili mi radio w telefonie (nie wykrywał sieci).

Także uzbrój się w cierpliwość i odeślij na gwarancje (może będziesz miał więcej szczęścia niż ja).

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...