mariaczi Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam, Mam Redmi Note 3 od trzech dni i zaczął mi się wyłączać fb. Włączam i po kilku sekundach się zamyka. Doczyszczanie cache i danych pomaga na chwile i znowu to samo. O co chodzi?
mfmkrakow2 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Hej. Mialem ten sam problem. Wynikal z tego ze fb pobrany z google play zaktualizowany zostal przez chinski sklep z aplikacjami i jedno na drugie sie nalozylo. Rozwiazanie : odinstaluj fb, wyczysc cleanerem resztki, zainstaluj fb z google play i zaznacz w ustawieniach aplikacji by to google sklep byl domyslnym app store. Zadziala Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mariaczi Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 9 hours ago, mfmkrakow2 said: Hej. Mialem ten sam problem. Wynikal z tego ze fb pobrany z google play zaktualizowany zostal przez chinski sklep z aplikacjami i jedno na drugie sie nalozylo. Rozwiazanie : odinstaluj fb, wyczysc cleanerem resztki, zainstaluj fb z google play i zaznacz w ustawieniach aplikacji by to google sklep byl domyslnym app store. Zadziala Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Hej..gdzie to się ustawia? Znalazłem tylko zezwolenia...
mfmkrakow2 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ustawienia Opcje aplikacji App store I zaznacz tak jak na screenie Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi