disaster3 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Hejka, juz prawie 1,5 roku posiadam Xiaomi MI4 i do tej pory był to najlepszy telefon jaki posiadałem. Bardzo jestem z niego zadowolony. Od jakiegoś czasu wyczekuje na MI5 bo coś bym juz powoli zmienił (ileż można mieć ten sam telefon ) i ostatnio przykuły moją uwagę produkty Meizu a przede wszystkich ich flagowiec 5 Pro. Swojego Xiaomi kupowałem na ibuygou.com wiec i tam znalazłem Meizu. Czy ktoś miał juz okazje bawić sie tym telefonem? Moze jakieś opinie? Jak on ma sie do MI4? No i czy w ogóle wersje z ibuygou.com działająca w PL. Z góry dziękuje za wszelkie informacje jeśli sie jakieś pojawią pozdrawiam
korc Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Kibicuję ci z tym meizu bo sam się nad nim zastanawiałem parę miesięcy temu (jak jeszcze nie był "pro") . Ktoś tu pisał kiedyś że jest sporo różnych wariantów tego telefonu, i że na dobrą sprawę ciężko rozeznać który z nich dostaniesz zamawiając. Dodatkowo jest problem z językiem polskim, choć to może się zmienić lub już zmieniło na przestrzeni czasu. Wysłane z MI 4W przy użyciu Tapatalka
squirrelkuss Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Miałem Meizu M2 note więc wiem jak wygląda Flyme i niestety nie dorasta ono do pięt Miui. Są oczywiście fajne funkcje ale więcej lepszego jest w miui które jest dużo bardziej rozbudowane. Wysłane z Xiaomi Mi4
disaster3 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2016 No to mnie trochę zniecheciliscie.... Widzę w net'cie ze pojawiło sie info o premierze Xiaomi MI5, chyba poczekam i spróbuje zamówić jak sie tylko pojawia na ibuygou.com. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
makovic Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 No to mnie trochę zniecheciliscie.... Widzę w net'cie ze pojawiło sie info o premierze Xiaomi MI5, chyba poczekam i spróbuje zamówić jak sie tylko pojawia na ibuygou.com. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Tylko weź pod uwagę że podana orientacyjna data to wciąż plotki... Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Tymcio Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Mam Meizu Pro 5 od 4 miesięcy i jestem bardzo zadowolony Kupiłem na IBG i wszystko śmiga w PL ;p Tu masz moją recenzję: http://www.meizupolska.pl/recenzja-meizu-pro-5/ Odnośnie Pro 5, są 2 warianty - 3GB/32GB i 4GB/64GB A jeśli chodzi o język we Flyme OS to są przygotowane spolszczenia (przeze mnie) i teraz też spolszczenia będą wprowadzone do oficjalnego Flyme OS w wersji globalnej, więc jezyk polski będzie już okej ;p Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Tymcio
Rekomendowane odpowiedzi