Vertisharr Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witam serdecznie Dzisiaj przyszedł do mnie zamówiony Redmi Note 3. Zdawało mi się, że będzie ok (kupowałem na Allegro, od polecanego "Królika"), ale po włączeniu okazuje się, że telefon posiada nieoryginalny ROM MIUI w wersji 77 Stable, zawalony jakimś bloatware. Teraz zaczyna się problem. Chciałbym stopniowo przesiadać się na MIUI Polska i pasowałoby wrócić na oryginalny ROM. Padło na MiFlash. Korzystając z tego poradnika http://en.miui.com/a-234.html starałem się coś zrobić. No więc robię wszystko jak w instrukcji, lecz kiedy klikam Flash to pojawia się nieokreślony błąd (remote: download failed (remote:download for partition 'boot' is not allowed). Poszukałem i okazuje się, że ludzie z podobnie zasyfionym ROMem mają podobny problem (ehh). Mam więc pytanie czy może gdzieś w całej tej procedurze robię błąd i czy istnieje ewentualnie inna metoda na wgraniem stable (bądź dev)? Z tego co wiem jest też problem z dojściem do recovery (pojawia się obrazek telefonu i kabel). Jestem wdzięczny za wszelką pomoc
leonov Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dlaczego nie poszukasz na forum tylko od razu nowy watek ? Proszę cały temat !
Vertisharr Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 Sorki Szukałem, ale nie znalazłem. Dzięki za pomoc.
Numb Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi