Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jestem nowy na forum a telefonu używam w sumie od sylwestra. Jeśli był już taki temat to sorry, nie widziałem takiego w dziale note 3. Chodzi o nagrywanie filmów, mianowicie przy niskim świetle następuje spadek fps do około 10. Przerzuciłem się na ten telefon z Samsunga Galaxy S3 gdzie no niestety musze przyznac aparat chodził lepiej i w każdych warunkach oświetleniowych była taka sama płynność, mam wrażenie że tutaj jakby na siłe ktoś chiał ulepszyć kamere i jest jakieś rekompensowanie niskiego poziomu światła gdzie całkowicie to psuje frajdę z nagrywania video. Nie znam się zbytnio na fotografii i telefonach także chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś rada na to i czy nie jestem sam z tym problemem. Pozdrawiam

1zbvubc.png

Opublikowano (edytowane)

Widzę, że nikt się nie udziela więc może wrzucę film który nagrałem dziś przy słabym świetle i przy okazji przyda się jako przykład. Wg mnie jest tragedia. 

Edytowane przez Michauko
Opublikowano

Człowieku, to jest smartphone a nie kamerą, to że połączono masę urządzeń w jednym małym urządzeniu nie znaczy że będą działać jak każde z osobna. Moim zdaniem nie jest zle

Opublikowano

Galaxy s3 to też smartphone i video jest znacznie znacznie płynniejsze przy takim oświetleniu. Da sie to przeżyć no ale jednak nie spodziewałem się tego po telefonie który ma takie parametry.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...