dendryt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Posiadam Xiaomi Mi4c z najnowszym dostępnym MIUI (posiadam od 4 dni dopiero, więc się jeszcze go uczę). Mam pytanie do innych użytkowników- czy ktoś próbował wyłączyć na trwale preinstalowanego Du Speed Boostera? Tak, żeby był wyłączny ciągle? Bo mój po pozamykaniu wszystkich procesów, odinstalowaniu aktualizacji i wyłaczeniu aplikacji (w menu aplikacji) wznawia się samoistnie najpóźniej na następny dzień. Czy on zawsze tak będzie miał, czy jeszcze gdzieś muszę coś zaznaczyć, żeby się samoistnie nie wznawiał. Jest to jedyna aplikacja z tych preinstalowanych, która się tak zachowuje- pozostałe po wyłączeniu siedzą grzecznie cicho.
makovic Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 To chyba nie masz MIUIPolska. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1
dendryt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Hmm...Mam takiego MIUI, jakiego mi dostarczyli z telefonem. Nie bardzo wiem, jak sprawdzic, czy to edycja polska, czy nie- całość nakłądki posługuje się językiem polskim. Telefon kupiony w Polsce, jakby co... Edytowane 6 Stycznia 2016 przez dendryt
kulig007 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wejdź w ustawienia >> informacje o telefonie. I wrzuć screenshota tego okna z info TapTap Tapatalk+MI4W 1
kulig007 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 No i właśnie... To nie MIUI POLSKA. Zainstaluj sobie wg poradników z działu, nasze MIUI - oczyszczone ze zbędnych śmieci. TapTap Tapatalk+MI4W 1
dendryt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Hehe No to zaczynamy od początku Dzięki wielkie.
dendryt Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2016 No to już Że też wcześniej zmagałem się z tą "uni" wersją Dzięki jeszcze raz
Rekomendowane odpowiedzi