TomaszKur Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam wszystkich, jako nowy użytkownik Mi-czwórki zarwałem parę nocek przenosząc wszystkie szpargały z wysłużonego S3 mini i rozgryzłem już w sumie wszystko co było mi potrzebne oprócz jednej rzeczy - nie potrafię zmusić iGO do współpracy. Instaluje się bez problemu ale odpala tylko jak trzymam telefon poziomo, Jeśli trzymam pionowo - wywala od razu do głównego ekranu. Tak samo dzieje się kiedy włączoną mapę przekręcam w pion - też natychmiast się wywala. Podejrzewam jakiś błąd w pliku sys.txt nawigacji albo niepasujący do rozdzielczości Mi4 plik data.* Pytanie - czy komuś udało się stabilnie uruchomić iGO? A jeśli tak to czy mogę liczyć na wrzucenie dla mnie na jakiś wirtualny dysk pliku data i sys.txt? Próbowałem już Sygic, ale to nie ta liga... Dzięki z góry Tom
korc Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jak to sygic nie ta liga, zjeździłem z nią pół Europy i traktuję już niemalże jak członka rodziny sorry za off-topic, musiałem zareagować Wysłane z MI 4W przy użyciu Tapatalka
makovic Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Popieram. Sygic to bardzo dobra nawigacja. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Powiedz nam jeszcze gdzie kupiony telefon oraz jakie MIUI...
TomaszKur Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Sorry, tak się kończy pisanie postów nad ranem Fon kupiony na Ibuygou a Miui 5.11.26. Sygic to dobra nawigacja ale jeśli chodzi o ciężarówki to jest 10 lat za ... iGO Offtopowo, są już nowe mapy 2015.12 dla Sygic Edytowane 5 Stycznia 2016 przez TomaszKur
Nezumi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zainstaluj 5.12.4 z miuipolska.pl według instrukcji 2014 i zobacz czy apka załapie.
wojtom Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 @TomaszKur też mam taki problem, Sygic fajny ale dużo bardziej wole iGo także czekam na info
TomaszKur Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 ok, problem (chyba) rozwiązany. Pomogło CAŁKOWITE wywalenie katalogu "save" (chciałem tego uniknąć ze względu na zapisane routy) instalacja aplikacją +sys z basarsoft ("9.6.29.404739_sys_changed", aż się teraz boję próbować zainstalować nową bo póki co działa) + wrzucenie pliku data w wersji "data orginal 800x480...2560x1600" (wygląda na multires). no i później dla pewności jeszcze reset do ustawień fabrycznych. Póki co działa, zobaczymy jak będzie w trasie. @Wojtom ... chyba widziałem Cię na niemieckim forum iGO ostatnio, (?) Tom
wojtom Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 ok tez sprobuje, byc może @TomaszKur
TomaszKur Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cóż ... pierwsze koty za płoty. Nawigacja co prawda działa ale w drodze potrafi bez powodu się wyłożyć. Więc coś jest jeszcze nie tak. Ale inna sprawa - pojęcia nie miałem że MiKey tak pierdzieli w GPS. Z wsadzonym MiKeyem co chwilę zrywał połączenia z satelitą, przy starcie nawigacji potrafił 20 minut łapać namiar, siła sygnału satelitów ledwo minimalna a ilość satelitów nie przekroczyła 7 obojętnie jak długo by nie czekać. Po wyjęciu MiKeya w kilka sekund znalazł 12 satelitów z naprawdę dobrą siłą sygnału. Aż mi szczęka opadła co taka mała zatyczka potrafi zatkać
jordan87 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ja igo używam na każdym telefonie Xiaomi i na każdym z odpowiednią wersją iGO nie było problemów. Najważniejsze to dobry plik data.zip zawierający odpowiednie rozdzielczości.
TomaszKur Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 wiem ... WIEM ... mógłbyś gdzieś wrzucić właściwy plik data i sys?
rsoltan Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Odświeżam temat, pobierał ktoś może ostatnio igo z rozdzielczością 1080 x 1920 i instalatorem na wewnętrzną pamięć? Mam IGo ale wszystkie ścieżki (w instalatorze) są tak ustawione że plik z danymi (mapy itp.) musi być na karcie sd no i nie mam tej rozdzielczości przez co nie jestem wstanie uruchomić poprawnie IGO na MI4. Podzieli się ktoś źródłem?
Rekomendowane odpowiedzi