Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, 

Jestem nowym użytkownikiem Mi4 Lte Miui 7 i nie mogę znaleźć ustawienia częstotliwości odświeżania widgetu pogody? W konsekwencji robię to ręcznie. Na jakiej zasadzie działa odświeżanie tego widgetu?

Edytowane przez Modexo
Opublikowano

No właśnie też tak uważam ale jednak coś słabo z tym odświeżaniem. Przy ręcznym odświeżaniu pokazuje mi np. że ostatnia aktualizacja była 4 godz. temu.

Dzięki.

Opublikowano

Mi się w ogóle nie sprawdzała, więc ją wywaliłem. Używam jednej, jedynej, słusznej i SPRAWDZALNEJ Weather Pro (z dokupionym pakietem premium)

TapTap Tapatalk+MI4W

Opublikowano
Dnia 4.01.2016o20:46, kulig007 napisał:

Mi się w ogóle nie sprawdzała, więc ją wywaliłem. Używam jednej, jedynej, słusznej i SPRAWDZALNEJ Weather Pro (z dokupionym pakietem premium)

TapTap Tapatalk+MI4W

W wersji płatnej jest dodanych więcej widgetów? Bo w darmowej widzę tylko jeden.

Opublikowano

@korc, nie. Wszystko jest to samo. Po prostu masz opcje sprawdzenia pogody na 14 dni, możliwość obejrzenia zdjęć radarowych pokazujących opady (a dokładniej ich rodzaj).

Mogliby dodać większą customizację widgetów, ale Weather Pro używam już dłuuuugo, a w tej kwestii zmian nie widzę.

Szkoda, bo muszę sobie zawsze tak zorganizować tapetę, żeby dla mojego oka, zgrywało się w całość. 206132b389d1435285741da4016cfc40.jpg

TapTap Tapatalk+MI4W

Opublikowano

No ta forma widgetu 4x1 jest niestety jedyną która wyświetla się poprawnie, większe rozmiary źle się skalują i np. żeby wyświetlona została aktualna temperatura, trzeba go rozciągnąć na cały ekran. A w tym rozmiarze znikają minuty:

f8002406c3dfdbbdd2d1914d558d5ba1.jpg

Trochę wstyd żeby nie dopracować jedynego dostępnego widgetu w aplikacji :-)

Wysłane z MI 4W przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...