Elvlanden Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Hej, chciałbym się spytać, czy macie jakiś sposób na to by przeglądać forum en.miui.com nie dostając oczopląsu? Ja wymiękam kiedy widzę miliard odznak, tysiąc gratulacji +1, GIGA stopkę na 2 ekrany, a po tym 9 stron "thanks bro", "great work!" itp. (szukanie kontentu to jakaś masakra, ale nie o to mi tu chodzi) Tryb czytania w mozilli nie działa, czy macie jakiś sposób by przeglądać tamte forum bez natychmiastowego ataku padaczki/oczopląsu/kwasicy ketonowej?;) 2
korc Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Nie ma. Najgorsze miejsce w internecie jakie dane mi było przeglądać od dłuższego czasu
kulig007 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Czasami przejrzę wątki z jakimiś ciekawostkami nt Mi4, ale bardzo rzadko. Swego czasu musiałem dość często logować, bo na beta testerów(dla Mi2) był nabór... Ale ogólnie omijam dość szeroko to forum Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
dave Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Niektóre elementy forum możesz zablokować choćby poprzez wtyczkę Adblock, bowiem oferuje ona blokowanie wskazanych miejsc (np. odznaczenia, które w tematach wyglądają jak choinki). Ogólnie trzeba przyznać rację. Mają dziwna politykę nabijania postów. Większość treści jest kompletnie bezużyteczna.
Addamas Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Najlepiej to czytać przez przeglądarkę w telefonie lub ich aplikację. Gdzieś zamieściłem temat co trzeba zablokować aby się pozbyć tego syfu, poszukaj mod moim nickiem - oczywiście na en.miui.com Tutaj : http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=126424&mobile=2 Xiaomi Mi2S with sMIUI
Rekomendowane odpowiedzi