piotr.geekbuying Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć!Na początku chciałbym się z Wami serdecznie przywitać. Jestem Piotrek i będę reprezentował sklep Geekbuying.com w Polsce. Będę zamieszczał tu informacje o promocjach wspomnianego sklepu oraz kody zniżkowe - uniwersalne oraz dedykowane Wam, użytkownikom, bowiem aktywność będziemy nagradzać, a zgrane pomysły - realizować. Tak więc jeśli macie chrapkę wyrwać jakiś produkt firmy Xiaomi w niższej cenie - zbierzcie się w grupę, napiszcie... a my coś wyczarujemy. ___________________________Przejdźmy do konkretów! Na wstępie zaznaczę, że promocja obowiązuje tylko 10 dni i jest podzielona na dwu- lub trzydniowe okresy! Warto się pospieszyć. Xiaomi Mi4C za 857 zł Xiaomi MiPad za 902 zł Xiaomi MiBand 1S za 110 zł EDIT: EDIT2: Edytowane 10 Grudnia 2015 przez piotr.geekbuying 2
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Oryginalne produkty? Zainteresowany jestem kupnem Redmi Note II
karolgt1 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 jaki czas oczekiwania na przesyłkę?
piotr.geekbuying Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2015 33 minuty temu, Sylwester Nowaczyk napisał: Oryginalne produkty? Zainteresowany jestem kupnem Redmi Note II To nie Aliexpress, tu są tylko oryginalne produkty. Wersja Standard taniej już chyba nie będzie :) 17 minut temu, karolgt1 napisał: jaki czas oczekiwania na przesyłkę? Z własnego doświadczenia od 10 do 20 dni, ale da się też poczytać o 40 dniowych wycieczkach Jeśli wybierzesz kuriera to na pewno opłacisz VAT, ale paczka dojdzie w max tydzień.
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Kupiłem Elephone P8000 na Gearbest, wysyłka z HK poprzez DHL. Paczka szła ze trzy tygodnie, VAT 92 zł. Szlag mnie trafił.
Rekomendowane odpowiedzi