Mikołaj Koput Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witam , mam pytanie chciałbym skorzystać z kupna ze strony ibuygou.com ! Swoje pytania kieruje do osób które korzystał z usług tej strony . Mianowicie : - Robiąc zakup na podanej wyżej stronie jest opcja dopłacenia 5% wartości i otrzymania gwarancji na zerowe koszty celne ? - Czy serwis faktycznie jest w Polsce i jest on nieodpłatny na zakupy objęte gwarancją z strony ? Pozdrawiam Mikołaj Koput
makovic Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ja kupiłem z tej strony. Ad.1 Doplacilem i cła ani VATu ani żadnych innych dopłat nie było Ad.2 Podobno jest realizowany w Polsce. A zdaje się że dokładnie u kolegi Acida, to był jeden z czynników dla których wybrałem ten sklep. Mam cichą nadzieję że nie będę musiał tego sprawdzać. Kwestia jeszcze czy serwis gwarancyjny czy pogwarancyjny ale to już musisz dodatkowo ustalić. Jak narazie jestem bardzo zadowolony. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
makovic Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 @up bardzo proszę Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
BIZON Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 A jak to jest z tym dopłaceniem, kiedy się tą opcję wybiera?
Rekomendowane odpowiedzi