Didusieq Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam. Podoba mi się przeglądarka wbudowana w Miui, ale mam dwa pytania co do niej: 1. Czy da się importować zakładki w niej, i jak je przeglądać 2. Jak przypinać strony internetowe do strony głównej tej przeglądarki. Próbowałem, ale nie wpadłem na to. Dziękuję.
0 skay77 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 tez nie moglem dojsc na tej przegladarce ale na innej znalazlem ta opcje w lightning idzie importowac i eksportowac zakladki
0 Addamas Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 1) No idea 2) Na interesującej Cię stronie klikasz przycisk hamburgera ( 3 kreski jedna nad druga, skrajnie na prawo) i wybierasz Zakładka, resztę się domyślisz 1
0 m_usz Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam a jak oglądać filmiki w danych artykułach np.na Wp do artykułu jest dodany filmik i nie mogę go włączono wyskakuje powiadomienie że mam włączony adblock, jak to wyłączyć?
0 makovic Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 W MIUI jest domyślnie to ustawione. Musisz wyedytować pewien plik. Jest dokładnie opisane na forum. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Pytanie
Didusieq
Witam.
Podoba mi się przeglądarka wbudowana w Miui, ale mam dwa pytania co do niej:
1. Czy da się importować zakładki w niej, i jak je przeglądać
2. Jak przypinać strony internetowe do strony głównej tej przeglądarki.
Próbowałem, ale nie wpadłem na to.
Dziękuję.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi