kanapa Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Cześć Sprzedam opaskę. - pierwsza generacja czyli kolorowe diody i akumulatorek 40 mAh - używana 3 miesiące i leży odłogiem - niebieska gumka - kompletna z opakowaniem. - dorzucam uszkodzoną czarną gumkę. - na terenie Trójmiasta mogę podrzucić, Elblag też wchodzi w grę. Sprzedaje ponieważ używam Vindonna a młodemu ten gadżet nie przypadł do gustu. Cena 45 PLN. Edit Ja mam pierwszą generacje z kolorowymi diodami i baterią o pojemności 40. Potem weszła po cichu mała zmiana pierwszej generacji - białe diody plus minimalnie większa bateria 45. Chyba za dobrze sie sprzedawała pierwsza generacja a drugiej jeszcze nie skończyli testować więc przypuszczam że z braku identycznych części wypuścili taki mały lifting aby pokryć ssanie na rynku. 1S to już 2 generacja czyli opaska z pulsometrem.
Elderbary Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi