bart76 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam. Używam RN2 od kilkunastu dni i ma problem: mianowicie nie mam powiadomień z kilku aplikacji np. Allegro, Aliexpress itp. Na innym tel z androidem dochodzą bez problemu. W ustawieniach powiadomień aplikacji wszystko pozaznaczane i nic się nie dzieje, poszperałem na forum, ale nie znalazłem jakichś jednoznacznych porad. Nie wiem pododawać je do autostartu czy coś? Komuś to działa i wie co zrobić? Pozdrawiam
borys90 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Nie będę zakładał nowego tematu więc się podepne u mnie to samo, w ust. - Powiadomienia wszystko pozaznaczane, w panelu sterowania w uprawnieniach, autostart też zaznaczone i nic, Facebook, quizwanie, livescore bez powiadomień. Pomoże ktoś koledze i mi Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Gość Xgh Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 U mnie taka sama sytuacja.. Wiadomości push zaznaczone a przegapiłem kilka aukcji bo nie wyświetliło się powiadomienie że się kończą!!!!!!
Marcin.M Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 u mnie to samo, aliexpress, allegro bez powiadomień, Facebook, Tapatalk działa
skubi07 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 U mnie wszystkie apki które chcę to mają powiadomienia. Wystarczy dodać do autostartu, włączyć powiadomienia i dać uprawnienia jakie apka chcę w panelu sterowania. I wszystko działa. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
bart76 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Zaktualizowałem do 5.11.12 ( poustawiane powiadomienia i autostart ) no i Allegro zaczęło działać po czym przestało-ale to chyba wina Allegro bo jednocześnie sprawdzam na tablecie i drugim telefonie z andkiem i to samo działało i przestało. Natomiast np. Olx dalej u nie nie działa ( na pozostałych urządzeniach działa ) także nie wiem o co chodzi. Mam jeszcze Aliexpress, Gearbest, AfterShip, Gdzie jest moja paczka, to zobaczę czy coś będzie przychodzić. Aqua Mail, WhatsApp, Jorte działają od początku. Edit: Olx jednak zadziałał, zobaczymy co dalej Edit: Allegro znowu działa Edytowane 16 Listopada 2015 przez bart76
bart76 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Opublikowano 17 Listopada 2015 Jorte kalendarz: działają powiadomienia, nie działa dioda LED ( próbowałem chyba wszystkiego ), na stockowym kalendarzu działa wszystko włącznie z diodą. Może ktoś używa Jorte i ma jakąś radę-może działa na starszym MIUI?
bart76 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Opublikowano 17 Listopada 2015 Proszę admina o przeniesienie dyskusji do wątku Problemy techniczne w Redmi Note 2. Pozdrawiam //Z25: przeniosłem do ogólnego, bo to nie jest problem związany z konkretnym modelem, tylko w ustawieniami/systemem
Rekomendowane odpowiedzi