Skocz do zawartości
  • 0

czemu nie działa mi aktualizacja?

Pytanie

Opublikowano

Witajcie

Jak już wspomniałem jest tu mój pierwszy telefon z androidem więc przepraszam jeśli zadaję dziwne pytania.

Mam telefon redmi note 2.

Od razu jak go dostałem wgrałem czyste miui wg. Instrukcji jednak teraz mam problem bo widzę, że wyszedł już 5.10.22, a ja mam 5.10.8 i gdy wchodzę w aplikację aktualizacja pojawia mi się, że moja wersja jest aktualna. Wie ktoś jak temu zaradzić? Bo nie chce mi się za każdym razem ściągać i ręcznie aktualizować softu

Z góry dzięki za pomoc

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Witajcie

Jak już wspomniałem jest tu mój pierwszy telefon z androidem więc przepraszam jeśli zadaję dziwne pytania.

Mam telefon redmi note 2.

Od razu jak go dostałem wgrałem czyste miui wg. Instrukcji jednak teraz mam problem bo widzę, że wyszedł już 5.10.22, a ja mam 5.10.8 i gdy wchodzę w aplikację aktualizacja pojawia mi się, że moja wersja jest aktualna. Wie ktoś jak temu zaradzić? Bo nie chce mi się za każdym razem ściągać i ręcznie aktualizować softu

Z góry dzięki za pomoc

Za każdym razem musisz ręcznie ściagnąć nową wersję. 

• 0
Opublikowano

Ok czyli wszystko jasne :) a nic nie stoi na przeszkodzie żeby np ominąć 10 aktualizacji i zainstalować 11? Czy trzeba po kolei? Sorry ale do ios jestem przyzwyczajony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...