emlem Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi4 LTE 3GB RAM Opis: Mam na sprzedaż telefon marki Xiaomi Mi4. Jest to model z modemem LTE (4G) wersja z 3GB RAM. Telefon jest używany 3 miesiące. Kupiony na xiaomiforsale.com Sam sprzęt jest w 100% sprawny technicznie. Wizualnie jest również w stanie idealnym, jednak zastrzegam, że nosiłem go bez etui i ma kilka delikatnych mikrorysek na tylnym panelu. Na ekranie nie ma żadnych rys. Ogólnie myślę, że zdjęcia doskonale oddają stan telefonu. Sprzedaję wszystko co znajduje się w zestawie:- Telefon Xiaomi Mi4- oryginalna ładowarka- oryginalne pudełko- jakieś chińskie książeczki wewnątrz pudełkaMożliwy odbiór osobisty lub wysyłka. Na życzenie mogę wystawić na Allegro.Chętnie odpowiem na wszelkie pytania. Cena: 999 Link do aukcji: http://olx.pl/oferta/xiaomi-mi4-lte-4g-3gb-ram-CID99-IDcgrs7.htmlKontakt: [email protected]; 508-129-893 (odpowiadam na SMS)Zdjęcia: Edytowane 20 Października 2015 przez emlem
Elderbary Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi