maczek83 Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Jak jest z tym Sweden Post i dostawą towaru z Chin? Ktoś ostatnio coś tym przewoźnikiem zamawiał i może się podzielić info w jakim czasie doszło? Przez Netherlands Post przesyłka dociera z Chin do drzwi w 10 może 12 dni i sprawdzałem to 2 razy, a przez Sweden tracking stoi w miejscu od 5 dni z tego samego źródła i jestem ciekaw, bo gdzieś przeczytałem że ten przewoźnik dosyć wolny. 1
daniel.wu Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 U mnie ostatnio paczki Sweden Post doszły po 15 i druga po 21 dniach od zamówienia. Zależy też skąd paczka rusza, u mnie były to dwa różne magazyny w Chinach, toteż różnica w czasie dostawy. Napisane z Xiaomi Mi4 3GB RAM 16GB LTE
maczek83 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 U mnie ostatnio paczki Sweden Post doszły po 15 i druga po 21 dniach od zamówienia. Zależy też skąd paczka rusza, u mnie były to dwa różne magazyny w Chinach, toteż różnica w czasie dostawy. Napisane z Xiaomi Mi4 3GB RAM 16GB LTE Dzięki. To nie mam co liczyć na tak szybką dostawę jak przez Netherlands Post. Dwa razy z GearBest zamawiałem właśnie przez Holandię doszło i bardzo szybko, a tutaj widzę że sobie poczekam ciut więcej. Po 5 dniach wisi ciągle jako "Item received for processing".
maczek83 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Pół żartem, pół serio to chyba czytali forum, bo dzisiaj rano przesyłka otrzymała status "Order departed on flight from origin" i jest w drodze do Europy Jak już dotrze do moich rąk to zostawię info dla potomnych o szybkości realizacji.
Rekomendowane odpowiedzi