Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jest z tym Sweden Post i dostawą towaru z Chin? Ktoś ostatnio coś tym przewoźnikiem zamawiał i może się podzielić info w jakim czasie doszło? Przez Netherlands Post przesyłka dociera z Chin do drzwi w 10 może 12 dni i sprawdzałem to 2 razy, a przez Sweden tracking stoi w miejscu od 5 dni z tego samego źródła i jestem ciekaw, bo gdzieś przeczytałem że ten przewoźnik dosyć wolny.

• Like 1
Opublikowano

U mnie ostatnio paczki Sweden Post doszły po 15 i druga po 21 dniach od zamówienia. Zależy też skąd paczka rusza, u mnie były to dwa różne magazyny w Chinach, toteż różnica w czasie dostawy.

Napisane z Xiaomi Mi4 3GB RAM 16GB LTE

Opublikowano

U mnie ostatnio paczki Sweden Post doszły po 15 i druga po 21 dniach od zamówienia. Zależy też skąd paczka rusza, u mnie były to dwa różne magazyny w Chinach, toteż różnica w czasie dostawy.

Napisane z Xiaomi Mi4 3GB RAM 16GB LTE

Dzięki. To nie mam co liczyć na tak szybką dostawę jak przez Netherlands Post. Dwa razy z GearBest zamawiałem właśnie przez Holandię doszło i bardzo szybko, a tutaj widzę że sobie poczekam ciut więcej. Po 5 dniach wisi ciągle jako "Item received for processing".

Opublikowano

Pół żartem, pół serio to chyba czytali forum, bo dzisiaj rano przesyłka otrzymała status "Order departed on flight from origin" i jest w drodze do Europy :) Jak już dotrze do moich rąk to zostawię info dla potomnych o szybkości realizacji.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...