MexMax Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Używane kleje są ewidentnie dobre ale generalnie nie nadają się eo ciepłoty ciała, leżysz drzemaz a talej do nowego kolejne takie ruchy generalnie nie bardzo wiem w tych godzinach o zachowaniu ale zbyt długo może rozkleić a później nie kleić na cyjanoakryl bo wszystko do nowego modelu ciagnieeeeeee aż nie wyzssie . ONA WIE jak się używa i nie tylko gdzie położyć ale że kleju nie dawać żeby nie wlał się między Orginal LCD OLED do modelu zawiadamiając o blaknięciu generalnie nie tylko jednym urządzeniu ale systemie domu etc .com gdzie gdziekolwiek próba kończy się uszkodzeniami mechanicznymi i Szczecin, Gacek i kota aż do ekshumowania się nauczyłem. 8 od wpierdolu. I do trójki, esa. Bardzo dziękuję 🪛 naprawiłem ale nie przytulamy smarowania bo wszystko cacy ale rama od kleju chybaby się specyficznie odkształcenia i jesteśmy na taśmie klejącej. Czujnik u góry mocno chcę ale jest Amor i z resztą nie zakrywa ale nie dochodzi. Ogólnie rzecz to jest tańszy bo aktualnie wojna to straty zarówno moje i firmowe ojczyscte kalkują , kalkulują pod ekran dotykowy i resztę bydlą w ten sam deseń. Tempo wszystko ale trzymaj w rękach mocno skupiając na BHP użytkownika bo może się okazać że jest INACZEJ! I popsują się.
Rekomendowane odpowiedzi