rrobsonm Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi 2s Opis: Mam na sprzedaż praktycznie nowy Xiaomi Mi 2s. Spędził ze mną jeden dosyć długi wieczór, testowałem na nim różne softy aby dziewczynie dać nastepnego dnia gotowy do użytku telefon. Ona pooglądała go, a w między czasie widziała u mnie Meizu M2 i uparła się, że chce mieć Meizu, bo jest ładniejszy. Tym sposobem mam oto nowego Xiaomi Mi 2s na sprzedaż. Jeden z ostatnich przedstawicieli wymierającego gatunku małych telefonów, prawie unikat Odbiór osobisty możliwy w Krakowie. Cena: 600zł, do jakiejś malutkiej negocjacji.Kontakt: [email protected]Zdjęcia: http://olx.pl/oferta/xiaomi-mi2s-mi-2s-32gb-rom-2gb-ram-snapdragon-600-miui-CID99-IDbVfcZ.html Edytowane 5 Października 2015 przez rrobsonm
Elderbary Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi