junakk Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Witam. Jest to mój pierwszy post na forum ponieważ telefon posiadam dopiero od piątku. Zauaważyłem jednak w nim dziwną przypadłość. Po zmianie motywu i czcionki (nie wazne czy czcionka pochodzi z motywu czy jest dogrywana oddzielnie) telefon po pewnym czasie sam zmienia mi motyw i czcionkę na standardową. Nie czyszczę pamięci ani nic podobnego. Po prostu podnoszę i odblokowuję telefon a tam wszystkie opcje wyglądu są zastąpione domyślnymi (czcionka, tapeta, ikony). Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy? Update: po zmianie samego motywu jest ok, lecz jak zmienię czcionkę (na obojętnie jaką byle nie standardową) to dzieje się jak powyżej opisałem.
Nezumi Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Forum jest pełne informacji, że na andku 5.0/5.1 występuje problem z wracającymi motywami. Następny patch ma to rozwiązać (prawdopodobnie). Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi