amigancik Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Czy jest sposób na Xiaomi Redmi Note 10S z systemem Global na nagrywanie rozmów z poziomu systemu ? Chodzi o modyfikację aplikacji Telefon Google tak aby pojawiła się jak w indonezyjskich czy chińskich wersjach MIUI opcja nagrywania rozmów systemowych w "ustawieniach" ? Czy jest opcja na jej "odblokowanie" czy uruchomienie ? Czy ZDECYDOWANIE JEDYNĄ opcją jest zmiana oprogramowania telefonu na chiński czy indonezyjski ? Jeśli tylko opcja zmiany oprogramowania proszę o link do kompletnej instrukcji krok po kroku jak to zrobić zważywszy że teraz status [Stan odblokowania MI] mam "Urządzenie jest zablokowane"...
BlacK MagiC Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Czyli najpierw odblokuj bootloader
amigancik Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2025 ok, a jakaś dobra instrukcja dla laika krok po kroku jak to zrobić, skąd i jaki najlepiej wgrać soft, chiny, indonezja czy inny ? chętnie z instrukcja jak dobrze skuteczną do odzyskania i wykonać kopię bezpieczeństwa Xiaomi Redmi Note 10S ?
BlacK MagiC Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Nie ma, ostatnio xiaomi utrudniło odblokowanie bootloadera i jest dużo niespójności. Po odblokowaniu możesz wgrać oficjalny rom z nagrywaniem lub lepszy nieoficjalny rom oparty na wersji chińskiej. Bądź nawet wgrać rom oparty na czystym androidzie. Kopie bezpieczeństwa romu bez roota nie zrobisz, jedynie co możesz zrobić to backup apek (bez danych) i plików z pamięci
amigancik Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2025 (edytowane) To jak najlepiej podejść do tematu ? Czy przeklikać to systemowe odblokowanie konta założyć konto Xiaomi żeby odblokować telefon czy to ma sens? Wygląda że tu można zalogować się też kontem Google? ok juz przeklikalem mam teraz takie cos, Wlaczyc to i juz bede mial odblokowany bootloader ? i co dalej ? Edytowane 15 Sierpnia 2025 przez amigancik
BlacK MagiC Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Niestety tak łatwo nie ma Na początek możesz przestudiować ten wątek https://miuipolska.pl/forum/topic/9218-odblokowywanie-bootloadera-w-urz%C4%85dzeniach-xiaomi-poradnik-2025/
amigancik Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2025 (edytowane) nie moge odpalic programu Mi Unlock bo nie wysyła mi kodu potwierdzajacego przez SMS pomimo podawania prawidłowego numeru tel jako pomocniczy, jeden sms na potwierdzenie dodania mojego numeru przyszedl... czy mozliwe ze za duzo razy klikalem wyslij kod jeszcze raz i sie teraz "zawiesil" i juz na razie nie wysle iles tam godzin czy dni ? Edytowane 15 Sierpnia 2025 przez amigancik
amigancik Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2025 miflash_unlock-en-6.5.224.28
BlacK MagiC Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Tak myślałem Musisz pobrać nowszą wersję
amigancik Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2025 skad bezpiecznie, bo pobralem z jakiegos forum ale jakos obawiam sie uzywac czy to ma zwiazek z tym ze nie chce mi wyslac sms potwierdzajacego logowanie ?
BlacK MagiC Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Z tej wersji nie dochodzi coś sms potwierdzający
amigancik Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Czy moglbys podac numer whats`appa ? No ta nowa wersja sie uruchomila, ale sterowniki nie chca sie zainstalowac... ehhhh
amigancik Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Wszystko przebiega u mnie ok, powiązałem konto z numerem mailem i telefonem, ale wciąż nie mogę zainstalować poprawnie sterowników, robię wszystko jak trzeba, sprawdzałem już z 10 sterów różnych i wciąż mam wykrzyknik z napisem Android w menager urządzeń...
Rekomendowane odpowiedzi