Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest sposób na Xiaomi Redmi Note 10S z systemem Global na nagrywanie rozmów z poziomu systemu ?

Chodzi o modyfikację aplikacji Telefon Google tak aby pojawiła się jak w indonezyjskich czy chińskich wersjach MIUI opcja nagrywania rozmów systemowych w "ustawieniach" ?

Czy jest opcja na jej "odblokowanie" czy uruchomienie ? 

Czy ZDECYDOWANIE JEDYNĄ opcją jest zmiana oprogramowania telefonu na chiński czy indonezyjski ?

Jeśli tylko opcja zmiany oprogramowania proszę o link do kompletnej instrukcji krok po kroku jak to zrobić zważywszy że teraz status [Stan odblokowania MI] mam  "Urządzenie jest zablokowane"...

Opublikowano

ok, a jakaś dobra instrukcja dla laika krok po kroku jak to zrobić, skąd i jaki najlepiej wgrać soft, chiny, indonezja czy inny ?

chętnie z instrukcja jak dobrze skuteczną do odzyskania i wykonać kopię bezpieczeństwa Xiaomi Redmi Note 10S ?

Opublikowano

Nie ma, ostatnio xiaomi utrudniło odblokowanie bootloadera i jest dużo niespójności. Po odblokowaniu możesz wgrać oficjalny rom z nagrywaniem lub lepszy nieoficjalny rom oparty na wersji chińskiej. Bądź nawet wgrać rom oparty na czystym androidzie. Kopie bezpieczeństwa romu bez roota nie zrobisz, jedynie co możesz zrobić to backup apek (bez danych) i plików z pamięci

Opublikowano (edytowane)

To jak najlepiej podejść do tematu ?

Czy przeklikać to systemowe odblokowanie konta założyć konto Xiaomi żeby odblokować telefon czy to ma sens? Wygląda że tu można zalogować się też kontem Google?

Screenshot_2025-08-15-13-19-27-195_com.android.settings.jpg

Screenshot_2025-08-15-13-35-04-273_com.android.settings.jpgok juz przeklikalem mam teraz takie cos, Wlaczyc to i juz bede mial odblokowany bootloader ? i co dalej ?

Edytowane przez amigancik
Opublikowano (edytowane)

nie moge odpalic programu Mi Unlock bo nie wysyła mi kodu potwierdzajacego przez SMS pomimo podawania prawidłowego numeru tel jako pomocniczy, jeden sms na potwierdzenie dodania mojego numeru przyszedl... 

czy mozliwe ze za duzo razy klikalem wyslij kod jeszcze raz i sie teraz "zawiesil" i juz na razie nie wysle iles tam godzin czy dni ?

Edytowane przez amigancik
Opublikowano

Wszystko przebiega u mnie ok, powiązałem konto z numerem mailem i telefonem, ale wciąż nie mogę zainstalować poprawnie sterowników, robię wszystko jak trzeba, sprawdzałem już z 10 sterów różnych i wciąż mam wykrzyknik z napisem Android w menager urządzeń...