kasa Opublikowano 14 Lipca 2025 Opublikowano 14 Lipca 2025 (edytowane) Witam Mam taki problem z leciwą już kamerą 70MAI Dash Cam Lite D08. Przeniosłem ją do nowego samochodu i po podłączeniu do portu USB - C kamerą się uruchamia i wyświetla komunikat o treści "connecting to pc" jak widać na załączonym obrazku. Więc kamera zamiast nagrywać, to łączy się z komputerem samochodu. Samochód widzi że jest coś podłączonego do jednego z portów, lecz nie rozpoznaje plików. Jeśli rozumiem, to auto widzi kamerę jako pendrive i przez to kamera nie nagrywa. Jeśli natomiast podłącze kamerę do ładowarki w zapalnice, to kamera nagrywa bez problemu. Co zrobić żeby auto nie traktowało kamery jak pendrive ? Szukałem w opcjach samochodu, ale nigdzie nie mogę znaleźć opcji za to odpowiedzialnych. Auto to skoda kamiq. Dzięki za pomoc. Edytowane 14 Lipca 2025 przez kasa
Netoper Opublikowano 14 Lipca 2025 Opublikowano 14 Lipca 2025 Może zamiast szukać w opcjach samochodu przejrzyj instrukcję od sprzętu do którego należy gniazdo USB.Ewentualnie może w ustawieniach kamery jest opcja do zarządzania jak ma się zachowywać po podpięciu do portu usbCos w podobnie do screena :Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi