Fish_79 Opublikowano 11 Czerwca 2025 Opublikowano 11 Czerwca 2025 Po ostatniej aktualizacji Globala zniknęła mi opcja wyboru karty SIM przy wysyłaniu SMS wysyła tylko z karty nr 1. W ustawieniach mam wybrane "Wybierz podczas wysyłania wiadomości SMS". Przy dzwonieniu opcja wybierania działa normalnie. Jakieś pomysły jak to naprawić?
0 grzegorz.lki Opublikowano 19 Czerwca 2025 Opublikowano 19 Czerwca 2025 (edytowane) Masz apkę Wiadomości od Google do obsługi SMS? Jak tak to to jest jej wina. Teraz trzeba w oknie wiadomości kliknąć nazwę kontaktu i tam jest opcja "zmiana karty SIM" albo odinstalować aktualizacje aplikacji i wróci stary wybór kart SIM Edytowane 19 Czerwca 2025 przez grzegorz.lki 1
0 Primo Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Ok, więc Google przeniósł tę opcję wyboru karty: wchodzimy w konwersację -> klikamy w trzy kropki w prawym górnym rogu -> wybieramy szczegóły -> przełączamy kartę SIM. Działa? Nie ma a co ;)
Pytanie
Fish_79
Po ostatniej aktualizacji Globala zniknęła mi opcja wyboru karty SIM przy wysyłaniu SMS wysyła tylko z karty nr 1.
W ustawieniach mam wybrane "Wybierz podczas wysyłania wiadomości SMS".
Przy dzwonieniu opcja wybierania działa normalnie.
Jakieś pomysły jak to naprawić?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi