zientas Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Witam, mam problem z zamykaniem sie aplikacji po zwinięciu jej z głównego ekranu lub jego wygaszeniu: rozwiązanie które diałało "Zacząłbym od przyznania tej aplikacji prawa autostartu. I upewnienia się, że nie jest usypiana jakimś narzędziem typu Greenify. Choć jeśli działa na pierwszym planie, tym bardziej przy włączonym ekranie, to nic takiego nie powinno się dziać. Może więc po prostu się zawiesza i jest zabijana przez system." niestety nie działa na aplikacji jest kłódka odznaczone jest czyszczenie tej aplikacji, ale nadal się wyłącza. Chodzi o aplikacje navime macie jakieś pomysły. a i jeszcze w gps test znajduje satelity ale w navime nie dla czego? Edytowane 27 Września 2015 przez zientas
Numb Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Autostart na pewno jest? Nie masz w planie zasilania ubijania apek po wyłączeniu ekranu?
zientas Opublikowano 28 Września 2015 Autor Opublikowano 28 Września 2015 autostart jest dziś grzebałem w planie zasilania ale nie widzę tego, mam plan standardowy. myślę raczej że to nie apka siada ale wyłącza sie gps. po wyłączeniu ekranu i włączeniu oraz przytrzymaniu menu apka jest wyświtlana jako działająca, po zwinięciu apki lub wyłączeniu i włączeniu ekranu znika znaczek gps z belki. zientas
thomas Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Sprawdź czy ma włączony dostęp do lokalizacji w tle (Ustawienia -> Urządzenie -> Prywatność -> Lokalizacja -> Dostęp do lokalizacji w tle) Wysłano przez Tapatalk
straszny_dran Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 U mnie też navime wyłącza się ... Co 10 min muszę odpalić ekran... Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
zientas Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 Tak mam włączone, poprzelaczalem w kilku miejscach i chyba jest ok. Jutro przeprowadze dłuższe testy i dam znać. Na poprzedniej wersji v6 nie miałem takich problemów Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi