kepa416 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 Witam serdecznie, Posiadam lampkę xiaomi mi bedside lamp 2, ostatnio pojawił się problem z jej świeceniem i widocznością w aplikacji. Kilka razy reset pomagał. Obecnie nie chce się włączyć. zasilacz podaje prąd, ale wydaje mi się że problem jest z gniazdem w lampie lub z wtyczką w zasilaczu. Czy czy to powszechny problem? Niestety moja lampka obecnie jest już kilka dni po gwarancji, czy serwis Xiaomi podejmuje się jej naprawy?
Netoper Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 Trzeba miernikiem sprawdzić czy wychodzi prąd z wtyczki zasilania, jeśli wychodzi i faktycznie to kwestia gniazda to w serwisie RTV czy nawet GSM wymienią, będzie szybciej i raczej taniej niż w serwisie Xiaomi.Jednak biorąc pod uwagę że wcześniej reset pomagał na przywrócenie działania lampki a obecnie jest już martwa to raczej nie będzie to kwestia zasilacz/gniazdo.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
kepa416 Opublikowano 28 Maja 2025 Autor Opublikowano 28 Maja 2025 Prąd wychodzi sprawdzałem miernikiem, tylko dla mnie problem leży w mechanicznym połączeniu. Rozebrać tą lampkę też widzę nie łatwo
Rekomendowane odpowiedzi