Skocz do zawartości
  • 0

Treść poufnego powiadomienia została ukryta

Pytanie

Opublikowano

Cześć, 

Po aktualizacji do hyperos 2 i androida 15 zamiast niektórych powiadomien na zegarku mi watch active, dostaję informację jak w temacie. Zaznaczam że tylko niektóre wiadomości czy maile są ukryte, np z informacją o wystawionej fakturze. Da się to wyłączyć? 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem to dzięki nowym zabezpieczeniami Androida 15. Wiadomości o określonej składni nie są wysyłane poza obręb

urządzenia aby nie można było przechwycić np. haseł jednorazowych. Jak to wyłączyć ? Nie wiem ale chętnie się dowiem. Mam taki sam problem na swoim zegarki C20 PRO.

• 0
Opublikowano

Z tymi powiadomieniami to jakaś kpina. Pomijam fakt, że niektóre są bezużyteczne z uwagi na ukrywanie ich treści, ale od momentu aktualizacji do Androida 15, żyją swoim życiem. Przykładowo musiałem wyłączyć powiadomienia z YT, ponieważ za każdym razem przy przewijaniu filmu albo włączaniu kolejnego, zegarek dostawał powiadomienie, oczywiście o treści "Treść poufnego powiadomienia została ukryta". Ostatnio to nawet zupełnie powiadomienia same się  wyłączyły w MiFitnes...